Ikkunanpesijä rysän päältä kiinni – silminnäkijä kuvasi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa epärehellinen ikkunanpesijä meni hieman turhan pitkälle ja päätti tilanteen tullen varastaa asiakkaansa omaisuutta. Sattumalta ohikulkija huomasi jotain olevan tekeillä ja tuli kuvanneeksi tilanteen kännykkäkamerallaan.

Kuvissa nähdään kuinka ikkunanpesijä ylittää valtuutensa menemällä sisään makuuhuoneen auki jääneestä ikkunasta ja kurottaa ottamaan yöpöydältä luottokorttia. Telfordin kaupungissa sattuneen tapauksen jälkeen rikollinen ehti käyttää luottokorttia noin 200 euron edestä ennen kiinni jäämistään.

Katso kuvat tästä. Ohikulkija ryhtyi kaivamaan kameraa taskustaan, kun ikkunanpesijä näytti viihtyvän yhden ikkunan parissa poikkeuksellisen pitkään ja hänen epäilyksensä heräsivät.

Uusimmat