Katso mitä Katy Perry teki kameroiden sammuttua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perryn avio-ongelmista uutisoitiin pitkin syksyä. Taannoin erohuhut saivat vahvistuksen, kun laulajan aviomies Russell Brand haki avioeroa. Sen jälkeen Perry muun muuassa heitti koomikkomiehensä ulos pariskunnan kuuden miljoonan dollarin ökykartanosta.

Nyt Katy Perry on ollut mukana mainoskuvaksissa, joissa hän poseerasi kauniina merenneitona. Virallisten kameroiden sammuttua neitokainen ryhtyi kuitenkin pilailemaan ja liittyi planking-valokuvausilmiöön ikuistamalla itsensä hassussa asennossa kuvauksissa käytetyissä lavasteissa. Hän myös julkaisi kuvan Twitter-blogissaan.





Kuva: Twitter

27-vuotiaan Perryn kerrottiin aiemmin tällä viikolla viettävän läheisiä hetkiä komean taustatanssijansa kanssa. Poptähden nimittäin uskotaan toipuvan erostaan Malik Le Nost -nimisen taustatanssijan avustuksella. Katyn ystävien mukaan pariskunnan suhde ei ole kuitenkaan vielä vakavalla pohjalla. Lähteen mukaan parin läheinen suhde sai alkunsa jo viime vuonna.

– Katy ystävystyi maailmankiertueensa aikana taustajoukkojensa kanssa. Kun hän tanssi Malikin kanssa lavalla, oli selvää, että Katy ei saanut silmiään irti hänestä, lähde kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi äskettäin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.