Rihanna on nyt seksikäs vaaleaverikkö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nautti vastikään viikon luksusloman Havaijilla. Neitokainen joutui kuitenkin jo rantalomansa alkupäivinä skandaalin keskelle, kun hänet kuvattiin polttamassa huumesätkää. Viime viikolla Rihanna paljasti uuden tatuointinsa verkossa, mutta nyt vuorossa on jotain aivan muuta.

Rihanna on nimittäin esiintynyt julkisuudessa huomattavan muodonmuutoksen jälkeen, sillä hänet kuvattiin nyt vaaleassa hiuskuontalossa. Tummahipiäinen kaunotar näyttää uudessa tyylissään varsin räväkältä pakkaukselta. Nähtäväksi jää onko kyseessä pysyvä muutos vai esimerkiksi hetken mielijohteesta päähän puettu peruukki.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Taannoin viihdelehdissä kerrottiin Rihannan lämmittelevän välejään ex-poikaystävänsä Chris Brownin kanssa. Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Sairaalakuntoon tuolloin tyttöystävänsä hakannut R&B-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.