Ashley Tisdale pizzakuskina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä ja on siis jälleen sinkku. Eilen iltapäivällä sinkkukaunotar kuvattiin noutamassa evästä illan Super Bowl -ottelua varten. Ashley haki itselleen ja seurueelleen kaksi suurikokoista perhepizzaa, ja tuli samalla näyttäneeksi asuvalinnallaan mallia myös muille ”pizzakuskeille”.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.

Uusimmat