Hollywood-tähti paljasti: ”Koulukiusaajani elää surullista elämää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Lukuisat eturivin viihdetähdet ovat puhuneet avoimesti julkisuudessa joutuneensa nuorempana koulukiusatuiksi. Myös Charlize kuuluu heidän joukkoonsa, sillä 36-vuotias kaunotar ei ollut lainkaan suosittu ala-asteella. Nyt Charlize kertoi saaneensa selville, että hänen koulukiusaajansa elää nykyään surullista elämää.

– Koulussani oli eräs todella suosittu tyttö ja ihailin häntä. Tapasin hänet kolme viikkoa sitten elokuvani kuvauksien pukuhuoneessa ja sain tietää, että hän elää nykyään melko surullista elämää, Charlize kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Näyttelijätär kertoi itsetuntonsa kasvaneen vasta teini-iän jälkeen. Hän kertoi olevansa tyytyväinen vartaloonsa ja ulkonäköönsä. Kaunotar ei haluaisikaan palata enää 20-vuotiaaksi. Charlize kertoi myös, ettei hän juurikaan ole kauneusleikkauksien perään ja hän toivooki, ettei sorru Botox-ruiskeisiin.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job.