Vau, Beyonce teki paluun TODELLA kurvikkaana – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat vastikään esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi on annettu Blue Ivy Carter. Julkkisvauvan syntymän jälkeen eräs baptistikirkko julisti, että Beyoncen tytär on ”Saatana maan päällä”.

Beyonce on pitänyt kuukauden taukoa julkisuudesta Blue Ivyn syntymän jälkeen. Nyt 30-vuotias supertähti on kuitenkin palannut parrasvaloihin kurvikkaampana kuin koskaan. Poptähti nimittäin esiintyi hehkeänä aviomiehensä järjestämässä tilaisuudessa ihoamyötäilevässä punaisessa cocktailmekossa.





Kuva: Splash





Kuva: Splash

Tuore äiti näyttikin karistaneen jo raskauskilojaan, sillä neitokaisen vartalo on upeassa kunnossa. Beyoncen muhkeat muodot ja kurvikas olemus saivatkin täysin kuvaajien huomion hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.