Poets of the Fall –yhtyeeltä uusi albumi maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poets of the Fall -yhtyeen uusi albumi Temple of Thought julkaistaan 21.3. Levy on yhtyeen aikaisempia albumeja Signs of Life ja Carnival of Rust täydentävä trilogian kolmas osa. Se julkaistaan samanaikaisesti kaikissa Pohjoismaissa.

Levyn ensimmäinen single Cradled in Love soi jo radioissa ja se on julkaistu digitaalisesti. Jokaisella neljällä studioalbumillaan suoraan listaykköseksi noussut Poets of the Fall on tehnyt Temple of Thought –levyn perinteisesti omalla studiollaan ja se julkaistaan yhtyeen oman Insomniac–yhtiön kautta.

Omin voimin kansainväliseen suosioon noussut Poets of the Fall on saanut poikkeuksellisen paljon faneja ympäri maailman. Suosiota on kasvattanut myös kokoonpanon mukanaolo pelitalo Remedyn peleissä Max Payne 2 ja Alan Wake. Yhtyeen musiikkia kuullaan myös pian julkaistavassa Alan Wake’s American Nightmare –pelissä.