Shokkivideo julki: Isä pakotti nelivuotiaan alusvaatteisillaan pakkaseen

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Talvilajeja harrastavat urheilijat noudattavat yleensä treenipäivinään pakkasrajaa, jonka ylittyessä he eivät harjoittele liian kylmän harjoittelusään vuoksi. Nyt eräs perheenisä on pakottanut neljävuotiaan poikansa urheilemaan pakkasessa pelkissä alushousuissa.

Verkossa on nimittäin julkaistu video, jossa nähdään, kuinka He Yide -niminen pikkupoika juoksee lumisella kadulla vain lenkkareissa ja alushousuissa. Videon kuvaamisen aikaan ilman tiedetään olleen 13 pakkasasteessa. Video on aiheuttanut kohun Kiinassa ja joidenkin mielestä pojan vanhemmat tulisi tuomita teostaan.





Kuva: YouTube

Pojan 44-vuotiaan isän mukaan hän on suunnitellut pienelle pojalleen rankan treeniohjelman, jotta hänen poikansa ”pysyy taistelijana”. Keskosena syntynyt poikalapsi voi nimittäin lääkäreiden mukaan sairastua dementiaan ja isä yrittää koettelevien treeniohjelmien avulla pitää poikansa terveenä.

– Hän on treenannut kahdeksan tuntia päivässä puolivuotiaasta asti. Kaksivuotiaana poikani kiipesi kanssani 448 metrin korkuiselle Zijin-vuorelle, isä kertoi Yangtse Evening -lehdelle.