Susan Sarandonin tyttärestä kuoriutui mallikaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettävässä Californication-televisiosarjassa nähtiin taannoin useitakin varsin rohkeista kohtauksia, joissa sarjan tähti Eva Amurri poseerasi vähäpukeisena vastanäyttelijänsä David Duchovnyn kanssa

Tällä kertaa Eva nähdään poseeraamassa valokuvaaja Nelman Marcusin kuvissa Art of Fashion -kampanjaan liittyen. Kuvat nähdään myös maaliskuussa julkaistavassa Marcusin kuvateoksessa.Kuva: SplashKuva: Splash

25-vuotias amerikkalainen Eva Amurri on italialaisen elokuvaohjaaja Franco Amurrin ja amerikkalaisen näyttelijä Susan Sarandonin tytär. Hän on seurannut vanhempiensa jalanjäljillä ja ryhtynyt näyttelijäksi jo lapsena 90-luvun alussa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli pieni sivuosa vuoden 1992 Bob Roberts -elokuvassa. Sittemmin hänet on kuitenkin nähty muutamissa muissakin elokuvissa, mutta läpimurtorooli oli vasta Californication-sarja.

Uusimmat