Putous-ohjelman Jani-Petterillä hämmentävä kappalevalinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Putous-viihdeohjelmasta julkaistaan kokoelmalevy. 15. helmikuuta ilmestyvän albumin pääosassa kuullaan televisiossa parhaillaan esitettävän kolmannen tuotantokauden sketsihahmoja. Mukana on myös kaksi sketsihahmojen yhteiskappaletta.

Pastori ja saarnamies Usko Eevertti Luttinen kehottaa ihmisiä lahjoituksiin kappaleessa Taivas varjele! Kotkalainen eläkeläinen Hieno Åhlgreen puolestaan tulkitsee kappaleen Jokainen päivä on liikaa-kappaleen ja eskarilainen Jani-Petteri kappaleen Tschaikowsky (And Other Russians)”. Haittaakse?

Kari ”Köli” Rautiainen hauskuuttaa Varamies-kappaleella ja hyväntekeväisyyttä harjoittava Leena Hefner os. Herppeenluoma biisillä Tahdon sinut. Mörköopiskelija Sulo asettuu Samuli Edelmannin ja Sanin saappaisiin tulkitessaan Tuhat yötä. Laulaja, tanssija ja glamourmalli Yosefina ”Yossu” Samatha Näätä haikailee puuttuvan silikonirinnan perään kappaleessa Yossulla on toinen. Lihamestari Piia Potka puolestaan käsittelee Jukka Kuoppamäen Sydäntangoa kuin omaansa.