Emma Stone paljasti viimein bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa. Superbad-leffassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin myös Zombieland ja Easy A -elokuvien tähtenä, ja tammikuussa hänet äänestettiin vuoden 2012 kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi.

Emma Stone on onnistunut ansiokkaasti välttelemään paparazzeja vähissä vaatteissa. Nyt hänet nähdään kuitenkin kovasti odotetuissa bikinikuvissa. Punatukkainen kaunotar on parhaillaan lomailemassa Rio De Janeirossa, Brasiliassa. Siellä hänet kuvattiin aamu-uinnilla hotellinsa allasalueella.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

22-vuotias Emma Stone kertoi aiemmin, ettei hän uskalla poseerata kameralle alasti, koska hänen isänsä on nakukuvia vastaan. Stone nimittäin uskoi isäukkonsa suuttuvan paljaan pinnan vilauttamisesta niin paljon, että se rikkoisi heidän välinsä.

– Isäni tappaisi minut, jos poseeraisin alasti. Hän ei puhuisi minulle enää koskaan. Rakastan isääni, joten alastomuus kameran edessä on asia, joka hermostuttaa minua, Stone paljasti You-lehdelle.

Emma Stone paljasti äskettäin saaneensa paniikkikohtauksen Crazy Stupid Love -elokuvansa kuvauksissa. Hän tarvitsi sijaisnäyttelijän erääseen elokuvan kohtaukseen, jossa vastanäyttelijä Ryan Goslingin oli tarkoitus nostaa hänet ilmaan. Näyttelijäkaunotar ei nimittäin pystynyt siihen itse lapsuudessa tapahtuneen välikohtauksen takia. Stone kertoi murtaneensa lapsuudessaan molemmat kätensä, kun hän tippui liikuntatunnilla nojapuiden päältä.

Uusimmat