Koulupoika haisi kalalta – opettaja suihkutti päälle hajunsyöjää!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulujen opettajien ja oppilaiden välisistä suhteista on viime aikoina kohuttu runsaasti ympäri maailmaa, mutta nyt Kanadassa on paljastunut erikoislaatuinen tapaus. Siinä naisopettaja on hyllytetty tämän suihkutettua hajunsyöjää mielestään kalalta haisseen oppilaan päälle.

10-vuotias koulupoika Christian Roberts oli 2. helmikuuta kokkaillut Twillingate Elementary School -koulun ruokatunnilla ruoaksi paistettua kalaa ja palannut ruokailun jälkeen kouluun. Kalan haju oli kuitenkin ehtinyt tarttua nuoreen mieheen siinä määrin, että opettaja sai siitä tarpeeseen.

Seuraava toimenpide meni kuitenkin jo liian pitkälle, sillä opettaja haki varastosta tekstiilien hajunpoistoon tarkoitettua Febreze-hajunsyöjää ja suihkutti sitä pojan päälle. Lisäksi opettaja seisotti poikaa tunnin ajan luokkahuoneen ulkopuolella, jotta kalan haju ei leviäisi luokkaan, CBC News uutisoi. Pojan äidin mielestä opettajan teko vastasi koulukiusaamista ja hän vaati koulua ryhtymään toimenpiteisiin tapauksen vuoksi. Nyt opettaja onkin hyllytetty asian tutkimisen ajaksi.