Mystinen sairaus muutti siskokset ihmissuden näköisiksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy miljoonittain ihmisiä, jotka eivät sairautensa tai vammansa vuoksi näytä samalta kuin muut kanssaihmiset. Aika ajoin tulee kuitenkin eteen myös tapauksia, jotka ihmetyttävät myös tutkijoita. Nyt sellainen perhe on löytynyt Intiasta.

Siellä perheen kolme siskosta kärsivät kaikki oudosta Ihmissusi-syndroomasta, eli Hypertrichosis Universalisista, jonka ansiosta heidän karvoituksensa kasvaa huimaa vauhtia. Nyt 23-vuotias And Savita, 18-vuotias Monisha ja 16-vuotias Savitri pelkäävät, että heidän ulkonäköönsä huomattavasti vaikuttava ongelma vaikeuttaa aviomiehen löytymistä. Jokaisella siskoksella on nimittäin erittäin tuuheat kulmakarvat ja kaiken lisäksi myös parta.

Karvankasvun lopettava leikkaus maksaisi 5.500 euroa jokaiselta tytöltä, eikä perheellä ole sellaiseen varaa, The Sun uutisoi. Katso kuvat sisaruksista tästä linkistä. Ongelmansa takia tytöt ovat joutuneet koulukiusatuiksi. Yhteensä perheessä on kuusi sisarusta, joista vain kolmella on tämä syndrooma. Tyttöjen äiti pakotettiin naimisiin 12-vuotiaana.

Uusimmat