Saana Parviainen sairastui vakavasti – keikat peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Suomi sai yhden uuden julkkistähden, jonka suurin osa suomalaisista rankkaa niin sanottujen turhien julkkisten sarjaan. Jussi Parviaisen kanssa naimisiin mennyt Saana Parviainen on jakanut mielipiteitä tehokkaasti ja ryvettynyt monenlaisissa kohuissa.

Äskettäin Facebookissa nimekseen Saana Uimonen palauttanut neitokainen lupasi pari viikkoa sitten poistua julkisuudesta. Nyt Metropoli-lehti kertoo Saanan sairastuneen. Saana ilmoitti joutuneensa määrittelemättömän pitkälle sairauslomalle ja siksi hän on joutunut perumaan esimerkiksi koko tulevan kiertueensa. Aiemmin kohujulkkis on kertonut avoimesti masennuksestaan.

Taannoin Jussi Parviainen järkytti bloginsa lukijat julkaisemalla verkossa erittäin härskin videon vaimostaan. Siinä nähtiin lähietäisyydeltä kuinka Saana Parviainen esitteli intiimialuettaan kameralle Parviaisen ähkiessä kameran takana. Pian tämän jälkeen Saana Parviainen teki aviomiehestään rikosilmoituksen ja miehen blogi suljettiin kokonaan.