UFO-havainto hämmästyttää Britanniassa – tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna maailmalla tehtiin selvästi tavallista enemmän havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Nyt Britanniassa on ikuistettu videokameralle mystinen laite, joka leijui taivaalla Thames-joen yllä.

Eräs mies oli pysähtynyt autollaan kesken ajomatkan, kun hän oli nähnyt taivaalla erikoisen leijuvan laitteen. Mies ehti kuvata videokamerallaan hehkuvaa laitetta vain 53 sekunnin ajan. Taivaalle tuijottaneen miehen mukaan ihmisten tulisi tarkkailla enemmän taivasta yöaikaan.

– Leijuva laite näytti olevan selvästi vedenpinnan yläpuolella. Se oli aivan liian kirkas ollakseen laiva tai vene, Space999dude -nimellä esiintyvä mies kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Useat videon katsojat ovat varmoja siitä, ettei leijuva laite todellakaan ole UFO. Monet uskovat miehen olevan vain huijaaja, koska videolla ei kuvata ympäristöä, vaan zoomataan pelkkää laitetta. Erään videon katselijan mielestä mies on vain kuvannut ikkunaa, johon on heijastettu valoa.

Uusimmat