Christie Brinkleyn iltapuku petti gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti ja mallikaunotar Christie Brinkley ei ole viime vuosina ollut kovinkaan aktiivisesti julkisuudessa, mutta nyt hänet on kuvattu New Yorkissa järjestetyssä julkkistapahtumassa. Punaisille iltapuvuille omistetussa tapahtumassa kerättiin varoja hyväntekeväisyyteen.

Upporikas julkkiskaunotar pääsi kuitenkin otsikoihin, koska hänen iltapukunsa petti punaisella matolla kesken kuvausten. Neitokainen kuitenkin huomasi, että hänen asunsa yläosa oli valahtanut ja sai viime hetkellä pelastettua tilanteen.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

58-vuotias amerikkalainen Christie Brinkley on näyttelijätär, joka nousi alunperin julkkistähdeksi supermallina. Hän sai kunnian poseerata 70- ja 80-luvuilla peräti kolmena vuonna arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron sivuilla. Sittemmin hän teki mallimaailman pisimmän sopimuksen Cover Girl -kosmetiikkajätin kanssa ja avioitui rokkari Billy Joelin kanssa. Hänen nykyinen omaisuutensa on noin 80 miljoonaa dollaria.