Uutislähetyksen karmaiseva käänne – koira hyökkäsi uutisankkurin kimppuun

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa televisiolähetyksissä voi tunnetusti tapahtua lähes mitä tahansa. Viime vuonna verkossa julkaistiin muun muuassa video KEYC Minnesota -televiokanavan uutisankkurista, joka juonsi uutiset takellellen lääketokkurassa.

Nyt pitkän uran uutisankkurina Coloradossa tehnyt Kyle Dyer -niminen naisankkuri joutui suorassa televisiolähetyksessä koiran hyökkäyksen uhriksi. Naisankkuri kiidätettiin pian pureman jälkeen sairaalahoitoon ja hän joutui leikkaukseen. Verkossa julkaistiinkin video uutisohjelmassa tapahtuneesta hyökkäyksestä.

Max-niminen mastiffikoira puraisi uutisankkuria kasvoihin, kun Dyer nojautui tämän kuonon lähelle. Maxin yllättävän käyttäytymisen uskotaan johtuvan koettelemuksesta, jonka koira joutui kokemaan hyökkäystä edeltävänä päivänä. Max nimittäin päätyi alun perin uutisiin selviytymistarinan merkeissä, sillä koira pelastettiin vastikään hyytävästä järvestä.

– Max käyttäytyi niin kuin koira, hän puolusti itseään stressaavassa tilanteessa. Koira vain näykkäisi naisen huulta ja koko juttu oli naisen omaa syytä, koska hän yritti pussata koiraa, ohjelmaa katsonut Cassandra Hughes Kramer kommentoi The Daily Mail -lehden mukaan.