Beyonce esitteli suloisen esikoisensa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat vastikään esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter.

Nyt julkkikseksi heti synnyttyään noussut Blue Ivy on tehnyt ensi-esiintymisensä julkisuudessa. Pienokaisen vanhemmat julkaisivat nimittäin suloisesta esikoisestaan kuvia lapselleen omistetulla blogisivustolla. Kuvissa mustahiuksinen Blue Ivy nähdään niin äitinsä kuin isänsäkin sylissä. Monista julkkispareista poiketen Beyonce ja Jay Z päättivät julkaista kuvat itse sen sijaan, että olisivat myyneet ne miljoonilla lehdille.





Kuva: Helloblueivycarter.tumblr.com

Julkkisparin esikoinen on saanut nuoreen ikäänsä nähden osakseen jo valtavan määrän huomiota ja hemmottelua. Pienokaisen muusikkovanhemmat ovat törsänneet lapseensa jo yli miljoona dollaria. Onnelliset vanhemmat hemmottelevan tytärtään esimerkiksi arvokkailla koruilla. Pariskunta on myös rakennuttanut kolmeen kotiinsa täysin identtiset lastenhuoneet 350.000 dollarilla. Lisäksi reilun kuukauden ikäisellä pienokaisella on peräti kuusi lastenhoitajaa.

Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce aloitti seurustelun räppäri Jay Z:n kanssa vuonna 2002. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2008. Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä julkisuuteen 16-vuotiaana noussut Beyonce on uransa aikana vastaanottanut peräti 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia.