Conan O’Brienin ohjelmasta hulvaton koiraversio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen monien värikkäiden vaiheiden kautta viimein palannut Conan O’Brien debytoi taannoin uudella Conan-ohjelmallaan SuomiTV-kanavalla. Paluu Suomeen ei ole kuitenkaan sujunut odotetulla tavalla, sillä katsojaluvut ovat synkentyneet viikko viikolta.

Taannoin Conan keksi hauskan tempauksen, jossa hänen tiiminsä laittoi joukon kissanpentuja minikokoiseen lentokoneeseen, jota voitiin seurata suorana lähetyksenä. Kyseessä on siis eräänlainen kissojen Big Brother. Nyt Conan on marssittanut studioon koiria, jotka esiintyivät keskusteluohjelman miniversiossa.

Conanin heikko menestys Suomessa on ollut yllätys, sillä Conanin ohjelman saaminen Suomeen veti Helsingissä kansaa jopa mielenosoituksiin. Esimerkiksi Facebookissa ”Conanin uusi show Suomeen” -ryhmässä ohjelmaa vaati Suomeen 53.000 jäsentä, joista valtaosa ei siis katsojalukujen perusteella nyt katso sarjaa.