Kuvankaunis Idol-voittaja bikineissä Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun kaikkien aikojen nuorin voittaja Jordin Sparks nousi kuuluisuuteen jo 17-vuotiaana. Hieman rehevänä kaunottarena tunnetuksi tullut laulaja sai taannoin kiinnityksen The Jonas Brothers -yhtyeen kiertueen lämmittelijäksi, jonka jälkeen hän päätti pudottaa painoaan.

21-vuotiaan poptähden laihdutusprosessi tuotti tulosta, sillä neitokaisen kiinteytynyt vartalo ei jäänyt huomaamatta. Viime vuonna hän julkaisi itsekin oman bikinikuvansa verkossa. Parhaillaan Jordin on lomailemassa Havaijilla, jossa myös paparazzit kuvasivat hänet hotellin uima-altaalla bikineissä.Kuva: SplashKuva: Splash

Jordin Brianna Sparks työskentelee myös satunnaisesti mallina. Arizonassa varttunut poplaulaja osallistui ennen American Idol -ohjelmaa lukuisiin kykyjenetsintäkilpailuihin. American Idol -voiton jälkeen Sparksin ura oli huipussaan, sillä tähti julkaisi muun muuassa poppari Chris Brownin kanssa hitiksi nousseen No Air -kappaleen. Nuori laulaja on vahvasti uskovainen ja on kertonut säästävänsä neitsyyttään avioliittoon.