Ravintola antoi porttikiellon pettäjille ja rakastajattarille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalainen ravintola on noussut otsikoihin ympäri maailmaa erikoisella porttikiellollaan. Sen omistaja on nimittäin nostanut ravintolansa eteen ilmoituksen, jossa ravintolaan kielletään pääsy pettäjiltä ja heidän rakastajattariltaan.

Henanin provinssin pääkaupungissa Zhengzhoussa sijaitseva ravintolan omistaja ei suostu enää jatkossa palvelemaan asiakkaita, jotka eivät ole uskollisia puolisoilleen. Uskottomien lisäksi erikoinen porttikielto koskee myös esimerkiksi ihmisiä, jotka käyttävät yhteiskunnan varoja väärin yksityisiin tarkoituksiinsa sekä niitä, jotka eivät usko asuntojen hintojen laskevan.





Kuva: CFP.com

Ravintolan asiakkailla tulee olla omistajansa mukaan korkea moraali, Henan Business Daily uutisoi. Hän kertoi lisäksi lehdelle, että kyseessä ei ole mainostempaus. Sen sijaan hän haluaa viestittää asiakkailleen, että epärehelliset ihmiset eivät ole tervetulleita ravintolaan. Omistaja myöntää, että kieltojen valvominen on vaikeaa, mutta uskoo ravintolan edessä olevan ilmoituksen riittävän siihen.