Naomie Harrisin povi varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Naomie Harris ei ole suomalaisille vielä kovin tuttu, mutta asia tulee muuttumaan seuraavan James Bond -elokuvan myötä. Hän on nimittäin mukana Skyfall-elokuvassa. Eilen illalla Harris kuvattiin elokuva-alan BAFTA-gaalassa Lontoossa.

Naomie Harris oli pukeutunut keltaiseen iltapukuun, jonka yläosa lukeutui selvästi illan paljastavimpiin. Tumman neitokaisen astellessa punaiselle matolle ainakin kaikki miespuoliset läsnäolijat huomasivat tilanteen.Kuva: SplashKuva: Splash

35-vuotias Naomie Harris on englantilainen näyttelijä, joka teki läpimurtonsa elokuva-alalla 28 päivää myöhemmin -elokuvassa, jossa hän näytteli Selenan roolia. Harris tähditti sivuosassa myös kolmatta Pirates of the Caribbean -elokuvaa. Seuraavassa Bond-elokuvassa Skyfall hän näyttelee agenttia.

Uusimmat