Tänään tv:ssä: Hittikomedia tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran uusi TV-opas kertoo, että tänä iltana tuhannet suomalaiset pääsevät kuivaamaan kyyneleitään ensin hieman naurettuaan. Subin ohjelmistossa on nimittäin tänään kello 21.00 alkaen yksi 90-luvun ikimuistoisimmista elokuvista, Notting Hill.

Monet suomalaiset nimeävät hittielokuvan yhä edelleen yhdeksi parhaista leffoista kautta aikojen. Lontoon Notting Hillin miljööseen sijoittuva komedia kertoo komeasta kirjakauppiaasta ja Hollywood-tähdestä, jotka ihastuvat satunnaisella ensi tapaamisella, mutta joiden onnea varjostavat kannoilla kärkkyvät paparazzit.

Vuonna 1999 ensi-iltansa saaneen elokuvan on ohjannut Roger Mitchell ja sen pääosissa nähdään Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans, James Dreyfus ja Dylan Moran. Ajankohtaiset televisio-ohjelmat näet päivittäin yhdellä silmäyksellä Staran TV-opas -sivulta.