Jalkapallotähden maalit hämmentävät: ”Joku julkkis kuolee aina kun hän tekee maalin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englannin valioliigassa pelaavan jalkapallotähti Aaron Ramseyn maalinteko on noussut tapetille myös muiden kuin lajin vannoutuneimpien fanien keskuudessa. Arsenalin keskikenttäpelaaja on nimittäin tehnyt maaleja harvakseltaan, mutta sitäkin erikoisemmin seurauksin.

Vakavan loukkaantumisen jälkeen viime vuonna pelikentille palannut Aaron Ramsey on nimittäin yhdistetty useisiin julkkisten kuolemiin – tietenkin kärjistysti. Keskustelupalstoilla futisaktiivit ovat nimittäin tutkineet hänen tekemiään maaleja ja verranneet niitä lähipäivien tapahtumiin. Siten on saatu selville, että maalien jälkeen on yleensä kuollut joku kansainvälisesti tunnettu ihminen.

Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan Ramsey teki maalin 1. toukokuuta 2011 ja seuraavana päivänä Yhdysvallat väitti surmanneensa Osama Bin Ladenin. Hän maalasi myös 2. lokakuuta 2011 ja kolme päivää myöhemmin Steve Jobs menehtyi syöpään. Seuraava maali syntyi 19. lokakuuta ja seuraavana päivänä Muammar Gaddafi mehehtyi. Tuoreimmassa tapauksessa maali syntyi 11. helmikuuta ja samana päivänä Whitney Houston kuoli.