Julkkiskokin kellarista löytyi aarre – miljoonan edestä jalokiviä!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen julkkiskokki Jamie Oliver tunnetaan lukuisten ruokaohjelmiensa lisäksi keittokirjoistaan ja ruokakampanjoistaan. Oliver on työskennellyt pitkään myös hyväntekeväisyyden parissa ja hän onkin saanut useita palkintoja työstään etenkin nuorten parissa.

Nyt 36-vuotiaan brittikokin uusi ravintola Manchesterissa on päätynyt uutisotsikoihin. Jamie Oliverin ravintolan kellarikerroksesta on nimittäin löydetty noin miljoonan euron edestä jalokiviä. Lähteiden mukaan ravintolan kellarikerroksesta löydettiin rakennusvaiheessa lukuisia kassakaappeja, joista yhden sisältä löytyi ase.

Oliverin uusi ravintola sijaitsee vuonna 1928 rakennetussa rakennuksessa, joka toimi ennen Midland-pankkina. Viranomaisten mukaan kassakaapit ja niiden sisältö ovat kuuluneet vanhalle pankille. Oliverin kotisivuilla julkaistun tekstin mukaan kassakaappeihin on talletettu pankin asiakkaiden omaisuutta jo vuodesta 1935.

– Kellarista löytyi kassakaappeja, joissa yhdessä oli käsiase, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Jamie Oliver on ollut naimisissa entisen mallin Juliette Nortonin kanssa jo 12 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, Poppy Honye, Daisy Boo, Petal Blossom ja Buddy Bear. He asuvat Essexin Claveringissa. Oliverin kuuluisimpia ruokaohjelmia ovat muun muuassa Alaston kokki, Jamien Puutarha, Jamie Oliverin kouluruokaa ja Jamien keittiössä.

Uusimmat