Justin Bieber täytti syöpälapsen hartaan toiveen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on viime aikoina vältellyt parhaansa mukaan julkisuutta ja paparazzeja, ja hänen turvamiehensä joutuikin viime viikolla lentokentällä tappeluun yli-innokkaan valokuvaajan kanssa. Nyt Justin on kuitenkin poseerannut kuvissa mielellään.

Kyseessä eivät olleet kuitenkaan paparazzikuvat, sillä Justin Bieber toteutti kuusivuotiaan aivosyöpäsairaan faninsa hartaimman toiveen. Kuusivuotias Avalanna Routh on vakavasti sairas, ja hän oli toivonut tapaavansa Bieberin. Teinitähti sai tietää toiveesta tytön Facebook-sivun kautta ja päätti yllättää lapsen ystävänpäivänä. Hän lensi tapaamista varten Los Angelesista New Yorkiin. Myöhemmin tapaamisesta julkaistiin ihastuttavia kuvia tytön Facebook-sivuilla.





Kuva: Facebook





Kuva: Facebook





Kuva: Facebook

Justin Bieber on jatkuvasti paparazzien ympäröimänä, mikä onkin saanut teinitähden välillä raivon partaalle. Verkossa julkaistiin taannoin video, jossa poppari tönäisee paparazzia parkkihallissa. Myös esimerkiksi laulaja Avril Lavignen tiedetään riidelleen paparazzien kanssa ja muun muuassa sylkeneen erään valokuvaajan kasvoihin.