Lordin rumpali kuoli: ”Lepää rauhassa ystävämme”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailma kuuli viikonloppuna suru-uutisen laulajatähti Whitney Houstonin kuolemasta, ja nyt myös Suomen musiikkimaailmaa on kohdannut poismeno. Lordi-yhtyeen rumpalin Tonmi Lillmanin nimittäin uutisoitiin menehtyneen 38-vuotiaana.

Lillmanin kuolemasta liikkui huhuja verkossa tiistaina ja rokkarin Facebook-sivulle kirjoitettiin suruviestejä. Ilta-Sanomat uutisoi tänä aamuna, että Lillman on kuollut epäselvissä olosuhteissa. Sittemmin Lordi-yhtye vahvisti bänditoverinsa kuoleman kotisivuillaan.

– Rakas ystävämme ja bändikaverimme ”Otus” Tonmi Lillman on menehtynyt. Tulemme kaipaamaan häntä ja lähetämme osanottomme hänen läheisilleen. Lepää rauhassa ystävämme, Lordi-yhtyeen kotisivun muistokirjoituksessa kirjoitettiin.

Kouvolassa syntynyt Tonmi Kristian Lillman vaihtoi alkuperäisen Tommi-etunimensä 2000-luvun alussa Tonmiksi. Rokkarin uransa lisäksi Lillman työskenteli myös muun muuassa graafikkona ja tuottajana. Lapsena musiikista innostunut Lillman liittyi Lordi-yhtyeeseen vuonna 2010.