Nicole Coco Austinin takamus hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi nauttii antaumuksella saamastaan huomiosta.

Viime viikolla Coco poseerasi pitkästä aikaa yhdessä räppärimiehensä kanssa saapumassa Pure-klubille Las Vegasissa. Nyt neitokainen on kuitenkin päässyt esittelemään valtavaa takamustaan paparazzeille kaikessa rauhassa ilman räppärimiestään. Esittelemistä todella olikin.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. 32-vuotias kaunotar tunnetaan myös monella nimellä kuten Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.

Uusimmat