Tammerfest kasvaa entisestään – tässä massiivinen artistikattaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Tammerfest kokee merkittäviä alueellisia muutoksia. Viime vuosien suuren kysynnän vuoksi Suomen suurin kaupunkifestivaali saa Pakkahuoneen, Keskustorin ja Vuolteentorin rinnalle uuden pääareenan.

Tänä vuonna yleisölle avataan pääsy myös Ratinanniemeen, jossa tarjolla on musiikkia kahdelta lavalta kaikenikäsille. Alueella on erilliset K-18 -anniskelualueet, joten myös perheen nuoremman polven voi ottaa keikoille mukaan. Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Laukontorilta uutta Laukonsiltaa myöten.

Ratinanniemessä esiintymisensä ovat torstaille vahvistaneet Apulanta, Kotiteollisuus, Viikate, Mokoma ja Stam1na. Perjantaina esiintyvät Yö, Popeda, Neljä Ruusua, Kaija Koo ja Petri Nygård sekä lauantaina Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Chisu, Cheek ja Erin. Alueelle mahtuu 8.000 festivaalivierasta ja sinne myydään yhden, kahden ja kolmen päivän lippuja.

Keskustorin teltta jää tänä vuonna unholaan, mutta alue tarjoaa silti tapahtumalle perinteiseen tyyliin musiikkipitoista ohjelmaa – tällä kertaa maksutta.