Tähän kuntoon Playboy-mogulin poika hoiteli mallityttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner tunnetaan kovana naistenmiehenä, sillä hänen käsipuolestaan löytyy jatkuvasti nuoria vaaleaverikköjä. Hänen jälkikasvunsa on viime aikoina kertonut millaista oli varttua kuvankauniiden ja vähäpukeisten naisten ympäröimänä.

Aiemmin tällä viikolla Hefnerin vanhimman pojan Marston Hefnerin epäiltiin pahoinpidelleen tyttöystävänsä, vuoden Playmateksi 2011 valitun Clarie Sinclairin. 21-vuotiaan Marstonin väitettiin potkaisseen ja lyöneen 20-vuotiasta Sinclairia vatsaan. Nyt Claire nähdään pian poikaystävänsä pidätyksen jälkeen ikuistetuissa valokuvissa, jotka kertovat omaa kieltään tapahtuneesta.





Kuva: Splash

– Maailmassa on kahdenlaista kipua. Kipu, joka sattuu ja kipu, joka tekee sinusta vahvemman. Positiivisuutenne antaa minulle voimaa, 22-vuotias Playboy-pupuna tunnettu Claire kirjoitti Twitter-blogissaan pahoinpitelyn jälkeen.

Kalifornian Pasadenassa sijaitsevalle tapahtumapaikalle kutsuttiin poliisit. Playboy-mogulin pojan kerrotaan myöntäneen, että hänellä ja tyttöystävällä oli riitaa, mutta hän on kuitenkin kiistänyt pahoinpitelyn. Tyttöystävässä oli kuitenkin selviä merkkejä iskuista, joten poliisi pidätti miehen.

Hugh Hefner on ollut naimisissa kahdesti Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa. Hänellä on neljä lasta, Christie, David, Marston ja Cooper. Hefner oli menossa viime vuonna naimisiin kolmannen kerran 25-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa, mutta blondi perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista. Pariskunnalla olisi ollut ikäeroa huimat 60 vuotta.