Reese Witherspoon oli nauraa kun kuuli kuolemasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon joutui taannoin auton ruhjomaksi juoksulenkillään. 84-vuotias nainen töytäisi autollaan suojatietä ylittänyttä näyttelijätärtä, joka kiidätettiin sairaalaan. Kahden lapsen äiti selvisi rytäkästä pienillä vammoilla ja säikähdyksellä.

Reese poseerasi äskettäin hehkeänä Golden Globe -gaalassa rohkeassa iltapuvussa. Nyt 35-vuotias kahden lapsen äiti paljasti ilkeän luonteenpiirteensä. Reese nimittäin kertoi olevansa todella vahingoniloinen. Näyttelijätär nauraakin maha kippurassa muiden epäonnelle ja hänen mielestään on hauskaa, jos esimerkiksi hänen ystävänsä tai läheisensä kompuroivat ja kaatuvat.

Reesen mukaan hänen vahingonilonsa on jo kuitenkin aiheuttanut ongelmallisia ja kiusallisia tilanteita. Kaunotar muun muuassa kertoi purskahtaneensa nauruun This Means War -elokuvan kuvauksissa, kun hän ampui väripyssyllä vastanäyttelijäänsä Tom Hardya haaroväliin.

– Eräs henkilö kertoi minulle, että hänen koiransa oli kuollut. Olen kauhea, sillä jouduin silloinkin pidättämään naurua. Onneksi vahingoniloni meni nopeasti ohi ja tajusin, ettei siinä ollut mitään hauskaa, Reese kertoi Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa.

Walk the Line -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2005 voittanut Reese Witherspoon on naimisissa Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Näyttelijäkaunottarella on 13-vuotias Ava-tytär ja yhdeksänvuotias poika Deacon aiemmasta avioliitostaan näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Reese paljasti äskettäin, että hän haluaisi lisää lapsia aviomiehensä kanssa.