Tältä Da Vinci Koodi -leffan kaunotar näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2006 ensi-iltansa saaneen Da Vinci Koodi -elokuvan naispääosassa nähty Audrey Tautou katosi otsikoista pian elokuvan jälkeen. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu vuosien tauon jälkeen julkkisjuhlissa Moskovassa.

Kyseessä oli Marie Claire -lehden järjestämä the Prix d’Excellence de la Beaute Awards -tapahtuma, johon myös Audrey Tautou osallistui.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Da Vinci Koodi -elokuvan haastatteluuissa Audrey Tautou kertoi, ettei pidä itseään kauniina naisena. Tom Hanksin kanssa leffaa tähdittävän ranskalaisnäyttelijän mielestä hänen jalkansa ovat kuin ”kaksi tikkua”.

– Olen laiha ja se on jotain mitä minä olen vihannut ja mistä minulla on ollut pakkomielle. En ole mielestäni ruma, mutta adjektiivi kaunis ei sovi minulle. Olen ennemminkin söpö, Tautou kertoi Sunday Mirrorille.

– Minulle kauniit naiset ovat sellaisia, jotka suorastaan hehkuvat. Sellaisen naisen nähdessään miettii ensimmäisenä että: ”Vau, hän on uskomaton!” Se on yksinkertaisesti jotain mitä minä en ole.