Daniel Radcliffe: ”Olen fanien seksifantasia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga sai taannoin näyttävän loppunsa, kun sarjan viimeinen elokuva Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: osa 2 sai ensi-iltansa. Sittemmin elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on puhunut julkisuudessa avoimesti taannoisesta päihdehuuruisesta elämästään.

Radcliffe paljasti äskettäin, että hän on harrastanut faniensa kanssa yhden illan juttuja. Nyt brittinäyttelijä kertoi ihmettelevänsä usein hänen seksisymbolin mainettaan. Radcliffe on kuitenkin ylpeä siitä, että hän on osa faniensa seksifantasioita.

– Eräs fanini kertoi muutama päivä sitten, että minulla on upea takamus. Olen ylpeä siitä, että saan olla fanieni unien kohde, Radcliffe kertoi Attitude-lehdelle.

Tähti kertoi myös, että hän ei juurikaan kiinnitä huomiota homoseksuaaleihin faneihinsa. Äskettäin Radcliffe kertoi tavanneensa miespuolisen faninsa hieman hämmentävissä merkeissä. Innokas fani nimittäin yritti kätellä häntä samaan aikaan, kun näyttelijä oli virtsaamassa pisulaariin.

Heat-lehti raportoi taannoin Radcliffen olevan tällä hetkellä Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias. Ykkössija lohkesi reilun 71 miljoonan dollarin turvin. Miljoonaomaisuuden Potter-elokuvilla kerännyt Radcliffe kertoi, että hän luottaa äitinsä bisnesvaistoihin rahojensa sijoittamisessa. Näyttelijän mukaan hän ei juurikaan törsää rahojaan urheiluautoihin, vaan hän on muun muuassa ostanut arvokkaita taidemaalauksia.