Stara on Suomen suurin riippumaton verkkomedia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten viihdealan verkkolehtien markkinajohtaja Stara nousi viime kesänä myös Suomen suurimmaksi riippumattomaksi verkkomediaksi. Viime viikolla Stara lunasti jälleen paikkansa ylivoimaisella erolla seuraavaan yksityiseen verkkomediaan.

TNS Gallupin tänään julkaistussa Metrix-mittauksessa Stara oli viime viikolla kaikista Suomen verkkomedioista 24. suurin. Starassa kävi viikon aikana yhteensä 334.414 eri kävijää yhteensä 422.826 eri selaimella. Eri käyntikertoja sivustolle tehtiin viikossa 884.466 ja sivulatauksia yli 1,8 miljoonaa.

– Viihde on koko ajan kasvattanut merkitystään verkossa. Alan kilpailu on kovaa, kun viihdesisältöä on tarjolla runsaasti sekä suomeksi että englanniksi. Verkossa tarjottavien sisältöjen tulee lunastaa paikkansa päivittäin, juttu jutulta. Stara on panostanut kasvuun, ja rekrytoimmekin juuri uusia toimittajia kasvavaan joukkoomme, päätoimittaja Jocka Träskbäck kertoo.

Suomen toiseksi suurin riippumaton verkkomedia Uusi Suomi keräsi viime viikolla 327.124 eri selainta ja 261.699 eri kävijää. Eroa Staraan oli siis yli 100.000 eri kävijää. Nämä ja muiden kotimaisten verkkosivustojen luvut löytyvät TNS Metrix -verkkopalvelusta.

Stara on vuonna 2003 perustettu viihdealan verkkojulkaisu, jota kustantaa tamperelainen Stara Media Oy. Stara tarjoaa lukijoilleen tuoretta ja monipuolista viihdesisältöä vuorokauden ympäri. Sivusto on samalla myös Suomen suurin viihdealan juttuarkisto yli 34.000 artikkelillaan. Lisäksi Stara tunnetaan suosituista Miss Pop ja Mister Pop -äänestyksistä.