Rose McGowan esitteli tiimalasivartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Rose McGowan tunnetaan parhaitan roolistaan Paige Matthewsina televisiosarjassa Siskoni on noita. Näyttelijäkaunotar seurusteli aikoinaan kolmen vuoden ajan muusikko Marilyn Mansonin kanssa.

Nyt Rose on kuvattu saapumassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevaan Chateau Marmontiin, jossa julkkistähdet usein juhlivat. Neitokaisen timmi vartalo aiheutti ansaittua kuhinaa ja käänsi varsinkin miesten päät.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Rose kertoi viime vuonna varttuneensa drag queenien ympäröimänä. Tähti karkasi kotoa 13-vuotiaana ja päätyi Portlandiin Oregoniin. Siellä drag queen otti hänet hoiviinsa ja opettaneen hänet muun muuassa meikkaamaan. Samalla näyttelijätär kertoi, ettei ole koskaan suudellut tyttöä. Hän kertoikin olevansa erittäin kiinnostunut tekemään lesbokohtauksen uteliaisuuden vuoksi.

Rose McGowan aloitti uransa monien muidenkin näyttelijöiden lailla lapsimallina. Näyttelijäkaunotar syntyi Italiassa ja asui lapsuutensa Euroopassa. Vanhempiensa eron jälkeen McGowan muutti Yhdysvaltoihin, eikä osannut lainkaan englantia. Näyttelijällä on todettu myös olevan obsessiivis-kompulsiivinen persoonallisuus OCPD eli hän kärsii muun muuassa pakkotoiminnoista ja perfektionismistä.