100-vuotias mummo naimisiin – maailman vanhin polttarisankari?

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ennen vanhaan morsiamet olivat punastelevia nuorikkoja, mutta nyt ajat ovat muuttuneet. Ihmiset menevät naimisiin yhä vanhempina. 100-vuotias Dana Jackson repäisi syntymäpäivänsä kunniaksi ja meni naimisiin 87-vuotiaan Bill Straussin kanssa. Kuten tämä sydäntä lämmittävä video näyttää, rakkaus ei kysy ikää.

Videolta näkyy, kuinka Jackson viettää tyttökavereidensa kanssa polttareita ja saa lahjaksi seksikkäitä alusvaatteita hääyötä varten. Naiset naureskelevat morsiamen lahjaksi saamaa viekottelevaa hajuvettä. Suloinen morsian kiikutetaan pyörätuolilla alttarille, jossa häntä odottaa sulhanen rollaattorinsa kanssa.





Kuva: YouTube

– Kun olin nuori, naimisiin meneminen ei ollut iso asia. Siihen kuului vain raamattu, vähän musiikkia, pappi ja sitten käytiin näyttäytymässä kaupungilla. Juhlapukeutumista tärkeämpää oli avioliiton onnistuminen, kertoo hienoon häämekkoon tälläytynyt mummo videolla.

Riipaisevin ja samalla hauskin hetki videolla koetaan, kun sulhanen vitsailee kuvittelevansa morsiamensa kauneuden tämän lähestyessä häntä alttarilla. Straussin omien sanojen mukaan mielikuvituksesta on iloa, sillä hän kykenee häähetkellä näkemään vain alle metrin päähän.