AnnaSophia Robb nuoren Carrie Bradshaw’n rooliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teini-ikäinen amerikkalainen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb on tehnyt itseään tunnetuksi jo useissa hienoissa elokuvarooleissa, mutta lopullinen läpimurto ja nousu kirkkaimpaan A-sarjaan on vielä antanut odottaan itseään.

Nyt Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen on nyt saanut elämänsä tilaisuuden hypätessään Sarah Jessica Parkerin saappaisiin uudessa Sinkkuelämää-elokuvassa. Kohuttu The Carrie Diaries -elokuva kuvaa supersuositun tv-sarjan päähenkilön Carrie Bradshawn nuoruutta.

Robbin on määrä esittää nuorta Carrieta. Bradshaw tunnetaan manhattanilaisena kolumnistina, jolla on kuolematon rakkaus muotiin ja New Yorkiin. Uusi elokuva valottaa ikonisen hahmon nuoruutta 1980-luvulla ja odotuksena on, että siinä näytetään kuinka Carrie tapaa parhaat ystävänsä Mirandan, Charlotten ja Samanthan.Kuva: SplashKuva: Splash

On kiinnostavaa kuinka nuori neito täyttää ikoniseksi nousseen hahmon saappaat, jotka ovat henkilöityneet Sarah Jessica Parkerin kasvoihin. AnnaSophia Robb saattaa olla seuraava seuratuin teinityyli-ikoni, herättihän hän jo taannoin paparazzien huomion seksikkäällä bikinipukeutumisellaan ja vesileikeillään hawaijilaisella rannalla.

18-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Hän kuvaa parhaillaan kahta elokuvaa.