Supertähden ura vaarassa – Celine Dion peruuttanut jo useita keikkoja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin laulajatähtiin lukeutuva Celine Dion käväisi taannoin konsertoimassa myös Suomessa. 43-vuotiaan laulajakaunottaren levyjä on myyty kansainvälisesti yli 200 miljoonaa kappaletta.

Nyt laulajatähti on kuitenkin joutunut peruuttamaan useita Las Vegasin keikkojaan viruksen takia, kertoo Breaking News -nettisivusto. Alunperin Dion ainoastaan siirsi keikkojensa ajankohtaa, mutta antamassaan lausunnossa laulaja kertoo viruksen aiheuttaneen tulehduksen hänen äänihuulissaan. Tämän seurauksena hän ei tule pystymään esiintymään Caesars Palacessa ennen kuin vasta kesäkuussa.

Laulajalla on kasinohotellin kanssa kolmivuotinen sopimus johon kuuluu 70 esiintymistä vuodessa. Laulajan lääkäri Gerald Burke kuitenkin vakuuttaa, että tähti tulee olemaan kunnossa lepuutettuaan ääntään. Celine itse kommentoi asiaa sanomalla että hän toivoo faniensa voivan antaa hänelle peruuntumiset anteeksi.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin Dion meni Angelilin kanssa naimisiin ja heille syntyi vuonna 2010 kaksospojat. Hänen tunnetuimpia hittejä ovat My Heart Will Go On ja The Power Of Love.