Huikea mokavideo hauskuttaa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Esimerkiksi Amerikan hauskimmat mokat -video on naurattanut verkossa jo yli 15 miljoonaa ihmistä.

Verkossa julkaistaan aika ajoin videokoosteita, joissa nähdään, kuinka ihmiset ovat mokailleet esimerkiksi yhden kuukauden aikana. Nyt verkossa naurattaa videokooste helmikuussa tehdyistä mokista. Nettivideolla muun muuassa nähdään, kuinka ihmiset ovat kompuroineet tai kaatuneet näyttävästi kuluneen kuukauden aikana.

Nettivideolla esimerkiksi nähdään eräs lumilautailija, joka jää kiinni metallitolppaan kesken näyttävän temppunsa. Videokoosteella naurattaa myös eräs videopätkä trampoliinilla pomppivasta miehestä, joka kaatuu maahan kultaisen noutajansa iloksi erikoiseen asentoon. Osa videoista on nähty aiemmin myös Starassa.