Suosikkikoomikko on Vuoden huumeidenkäyttäjä 2012

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Myös Superbad-elokuvasta tuttu naurattaja onkin sittemmin lukuisten elokuvarooliensa myötä noussut yhdeksi Hollywoodin suosikkinäyttelijäksi.

Suosikkikoomikko on puhunut julkisuudessa avoimesti kannabiksen käytöstään. Nyt High Times -lehti onkin nimennyt 29-vuotiaan Rogenin Vuoden huumeidenkäyttäjäksi sauhuavan harrastuksensa takia. Rogen ei kuitenkaan ole juurikaan yllättynyt sijoituksestaan, sillä suosikkikoomikko nimettiin kyseiseen titteliin jo toistamiseen.

– Olen voittanut sen kahdesti. James Franco tulee kuitenkin pian ohitseni, Rogen vitsaili People-lehdelle.

Tuottajanakin toimiva komediatähti ihmetytti taannoin paljastamalla, että hän polttaa pilveä myös työaikana. Rogen käyttää huumeita esimerkiksi silloin, kun hän kirjoittaa tai suunnittelee elokuvia. Suosikkikoomikon mukaan pilven polttelut auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa. Rogen meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa.