Hämmentävä näky: Hevonen siivoaa omat sotkunsa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläimiltä löytyy joskus poikkeuksellisiakin erikoistaitoja ja verkossa on aiemmin nähty esimerkiksi koiria, jotka osaavat noutaa olutpullon kiinni olevansa jääkaapista. Nyt internetissä on levinnyt video, jossa armeijan palveluksessa oleva hevonen on osoittanut erityistä siisteyttä lakaisemalla itse omat sotkunsa lattialla.

Videolla nähdään kuinka Llamrei-niminen brittiläinen sotahevonen putsailee tallinsa lattiaa. Hevonen on päässyt jyvälle tekniikasta, se pitää harjan vartta suussaan ja heiluttelee harjaa lattiaa vasten. Vieressä oleva armeijapoika ohjastaa ja kehuu hevosta sen pyyhkiessä lattian pintaa.

Kuusivuotias sotahevonen on vasta viimeistellyt koulutuksensa, mutta sen erikoiset taidot ovat tuoneet jo nyt sille kovan maineen Knightbgridgen kasarmilla. Daily Mail -sivuston lähteiden mukaan kukaan ei ole opettanut hevosta lakaisemaan, vaan se sai itse tehtävän itse päähänsä.Kuva: YouTube