JS16 tekee näyttävän paluun: ”Paljon uutta materiaalia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen konemusiikkitähti Jaakko JS16 Salovaara on yksi maamme menestyksekkäimmistä musiikkitähdistä. Salovaaran kädenjälki on näkynyt oman musiikkinsa lisäksi myös esimerkiksi Daruden ja Bomfunk MC’sin jättihiteissä. Nyt JS16 on tekemässä jälleen paluuta musiikkimarkkinoille.

Vuoden tuottajaksikin aikoinaan nimetty Salovaara on tehnyt urallaan yhteistyötä lukuisten koti- ja ulkomaisten tähtien kanssa. Hän kertoi nyt paluustaan Staralle ja vihjaisi, että oman sooloprojektin lisäksi myös takavuosien danceakti Dallas Superstars on uusien viritysten kohteena.

– Ensin julkaistaan JS16 2.0 EP, jossa on uudet versiot Rosegardenista ja Lights Go Wildista. Sitten julkaistaan myös aivan uusia kappaleita. Olemme lisäksi tekemässä uusia Dallas Superstars -kappaleita Hessun kanssa, eli paljon uutta materiaalia on tulossa, Jaakko Salovaara kertoi Staralle.

Paluun kunniaksi JS16 avasi myös uudet Facebook-sivunsa.