Pandapennut näyttävät ruokailun mallia – ihastuttava video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien YouTube-videoiden joukossa on parikin panda-aiheista videota, sillä nämä ihastuttavat mustavalkoiset eläimet näyttävät vetoavan ihmisiin aivan erityisellä tavalla. Nyt verkossa ihastuttaa eräiden pandavauvojen suloinen syöttöhetki.

Nettivideolla nähdään, kuinka kolme pörröistä pandapentua seuraa eläinhoitajia aitauksessa. Pian sinisiin asuihin pukeutuneet eläinhoitajat antavat nälkäisille pandoille tuttipullot, jotka ovat täynnä herkullista maitoa.

Pandavauvat päätyvätkin nautiskelemaan tuttipullojensa sisällöstä puun juurelle. Lutuiset eläimet muun muuassa kellahtavat ruokailunsa ajaksi selälleen ja maiskuttelevat maitoa hellyttävin ottein. Yleisö kuulostaa videolla olevan haltioissaan pandojen suloisesta toiminnasta.

Uusimmat