Nainen kasvattanut kynsiään jo vuosia

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrotaan 54-vuotiaasta naisesta, jolla on addiktio varpaankynsiensä kasvattamiseen. Ayanna-niminen nainen on kasvattanut kynsiään jo viiden vuoden ajan.

TLC-ohjelman videolla kerrotaan, miten nainen pitää kynsiään ”omina lapsinaan”, eikä halua luopua niistä. Ayannan varpaissa on tällä hetkellä kynttä yhteensä liki 40 senttimetriä. Hänen hurjat varpaankyntensä ja vielä pidemmät sormenkyntensä on koristeltu värikkäällä kynsilakalla.

Ayannalla on diabetes, mutta kynnet estävät häntä harrastamasta liikuntaa, jota hän tarvitsisi pitääkseen itsensä kunnossa. Videolla naisen ystävä Vincent vie Ayannan tanssitunnille näyttääkseen tälle miten vaikeaa ylipitkien kynsien kanssa on elää. Nainen ei pysty keskittymään tanssituntiin, koska suojelee koko ajan kynsiaan ja pelkää niiden katkeavan.