Ruka Spring Break vahvisti nimekkäitä tähtiesiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuusamon Rukalla järjestettävä perinteinen Ruka Spring Break -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 20. -22. huhtikuuta. Kahdeksatta kertaa järjestettävä rinnekansan kevätjuhla tuo Rukan rinteille ja ravintoloihin sankan joukon bilekansaa sekä kuumimpia musiikki- ja urheilutähtiä.

Tähän mennessä Ruka Spring Break on vahvistanut esiintyjikseen sankan joukon musiikkitähtiä. Tapahtumassa esiintyvät Jukka Poika, Birdy, Stache, Recless Love, Gracias, Disco Idiots ja ruotsalainen hiphop-tiimi Looptroop Rockers.

Viikonlopun ohjelmassa on päivisin Battery Parkissa esimerkiksi monoski-pujottelua ja freestyle motocross -esityksiä. B-Unit ja Battery Sisters kisailevat lisäksi keskenään sessareiden merkeissä. Pisteen ulkolavalla saadaan sen sijaan nauttia rennosta livemusiikista ja osaltaan vauhdista vastaa motocross-tähti Jussi Seljas.