Tinsley Mortimer on upea bikinikissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on sankka joukko kaunottaria, jotka ovat nousseet julkisuuteen ainoastaan perhetaustansa ansiosta. Eräs heistä on seurapiirikaunotar Tinsley Mortimer, joka on tällä viikolla noteerattu ensimmäistä kertaa laajemmin viihdelehdissä.

Tinsley Mortimer on parhaillaan lomailemassa Miami Beachilla sijaitsevassa Eden Roc -hotellissa yhdessä malliystävänsä kanssa. Kaverukset onkin nyt kuvattu nauttimassa olostaan uima-altaalla. Samalla monet ovat ihmetelleet, että missä kuvankaunista Mortimeria on tähän saakka piiloteltu.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

35-vuotias Tinsley Mortimer on seurapiirikaunotar, jonka isä on kiinteistömoguli George Riley Mercer. Perheen omaisuus on pääosin peräisin isoisältä, joka perusti vuonna 1934 Mercer Rug Cleansing -yrityksen. 18-vuotiaana Tinsley meni naimisiin elämänsä rakkauden kanssa, mutta hänen vanhempansa pakottivat parin eroamaan. Vuonna 2002 hän meni naimisiin Robert Mortimerin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon.

Uusimmat