Turvamiehet sikailivat: Äiti pakotettiin pumppaamaan rintamaitoa lentokentällä

Matkailu Nettivideot · Anna Poikkimäki

Viime vuosina lentokenttien turvallisuusasioihin on kiinnitetty yhä enemmän huomiota ja erilaiset matkatavaroihin liittyvät säädökset ovat tiukentuneet. Nyt Yhdysvalloissa turvallisuusvirkailijat ovat menneet jälleen hieman liian pitkälle.

Turvamiehet pakottivat nimittäin erään äidin pumppaamaan rintamaitoaan julkisessa vessassa ihmisten nähden todistaakseen, ettei rintapumppu ole vaarallinen esine. Havaijilainen äiti koki nöyryytyksen Lihuen lentokentällä, kun lentokentän turvatarkastajat eivät uskoneet hänen rintamaitopumppunsa olevan pumppu.

Nainen oli juuri ennen turvatarkastusta tyhjentänyt pumpun, koska ajatteli sen olevan sopiva käytäntö. Tarkastajat eivät kuitenkaan pitäneet tästä. He pakottivat naisen todistamaan, että kyse on juuri maidon pumppaamiseen tarkoitetusta välineestä, eikä vaarallisesta esineestä; Fox News uutisoi.

Tapaukseen liittyvällä uutisvideolla kerrotaan, miten nainen pyysi turvatarkastuksen virkailijoilta yksityistä paikkaa, jossa täyttää rintapumppu maidolla. Nämä kuitenkin käskivät naisen julkiseen vessaan. Äiti joutui lopulta pumppaamaan rintamaitoaan vessaa käyttävien uteliaiden turistien silmien alla. Nainen pääsi koneeseen vasta, kun hänen kaksi maitopulloaan olivat täynnä.

Videolla kerrotaan, kuinka äiti valitti lentokentän turvallisuusasioista vastaavalle TSA:lle törkeästä kohtelustaan. TSA pahoitteli naiselle turvallisuustarkastuksesta aiheutunutta epämukavuutta.