Miesten sukkahousuista yllättävä hittituote – pukisitkö SINÄ tällaiset jalkaasi?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Tukholmalaiset miehet rankattiin äskettäin maailman seksikkäimpien listalle, mutta yhtään suomalaista kaupunkia ei listalla näkynyt. Syytä tukholmalaisten menestykseen ei ole tiedossa, mutta yksi sellainen voisi ola vaikkapa miesten käyttämät sukkahousut.

Suomessa miehet ovat tottuneet käyttämään pitkiä kalsareita kovilla talvipakkasilla, mutta esimerkiksi Italiassa miesten sukkahousut ovat juuri nyt kovassa huudossa. Italialainen muotisuunnittelija Emilio Cavallini on suunnitellut miehille kokonaisen sarjan erilaisia sukkahousuja. 66-vuotiaan suunnittelijan mukaan sukkikset eivät ole nimittäin tarkoitettu vain supersankareille ja naisille. Cavallinin tuotannosta jo jopa kolme prosenttia menee miesten jalkaan ja osuus kasvaa vauhdilla.Kuva: SplashKuva: Splash