Paparazzien nolo moka: Luulivat 66-vuotiasta Lindsay Lohaniksi! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomionsa myötä. Ongelmainen kaunotar yrittää parhaillaan puhdistaa päihdehuuruista mainettaan.

Nyt 25-vuotias Lindsay Lohan on joutunut melko nolon paparazzimokan kohteeksi. Paparazzit nimittäin luulivat 66-vuotiasta Blondie-yhtyeen laulajaa Debbie Harrya Lindsay Lohaniksi. Mercer-hotellin edustalle linnoittautuneet valokuvaajat eivät tienneet sitä, että myös vaaleahiuksinen Debbie Harry asusti kyseisessä hotellissa.

Paparazzit alkoivatkin väläyttelemään salamavalojaan, kun aurinkolaseihin sonnustautunut Debbie Harry astui ulos hotellista. Lopulta he kuitenkin huomasivat kuvaavansa täysin väärää henkilöä. Paparazzit kertoivat E! News -sivustolle, että he erehtyivät luulemaan iäkästä naislaulajaa Lohaniksi, koska tämä ”näytti nuorelta tähdeltä”.Tätä 66-vuotiasta naista paparazzit luulivat Lindsya Lohaniksi. Kuva: SplashTältä Lindsay Lohan näyttää. Kuva: Splash

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.

Uusimmat