Tyttöystävä petti – Mies leikkasi rakastajalta peniksen irti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Mustasukkaisuudesta johtuvat riidat voivat joskus aiheuttaa väkivaltaisia tekoja. Nyt ranskalainen mies on mennyt äärimmäisyyksiin saadessaan tietää tyttöystävän pettäneen häntä. Mies menetti hermonsa ja leikkasi tyttöystävän rakastajan peniksen irti.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Blaise Fragione -niminen mies sai tietää tyttöystävänsä rakkauspetoksesta. Hän suutuspäissään löi naisen rakastajan tainnoksiin vessaan ja silpoi tämän peniksen irti. Mies kruunasi karmivan tekonsa vielä heittämällä peniksen vessanpöntööön ja vetämällä vessan. Fragionen äkillinen raivoisa reaktio johtui miehen asianajajan mukaan pitkäaikaisen kumppanin uskottomuudesta.

Fragione oli seurustellut naisen kanssa 14 vuoden ajan ja tämä oli myös hänen kahden lapsensa äiti. Asianajajan mukaan mies ymmärtää tekonsa järkyttävyyden. Fragione vastaa nyt teoistaan tuomioistuimelle. Häntä voi odottaa jopa 15 vuoden vankilatuomio, jos hänet tuomitaan syylliseksi vakavaan päällekarkaukseen ja silpomiseen.